top of page
Yvonne

Ik ben Yvonne Weijer. Ik ben getrouwd en samen met mijn man Peter hebben we drie volwassen kinderen. Ik heb jaren gewerkt in de zorg en thuiszorg. Ook heb ik met veel plezier in de kraamzorg gewerkt, en ben ik planner bij een kraamzorgorganisatie geweest. Sinds 2012 ben ik actief als gastouder. Tevens geef ik zwangerschapscursussen, cursussen babymassage en geef ik advies bij onrustige baby's. Sinds 2017 heb ik met mijn oudste zoon gastouderbureau LinQ opgezet, waar we met veel plezier en enthousiasme aan werken.

Sjoerd

​Mijn naam is Sjoerd Weijer, ik woon samen met mijn vriendin in Leeuwarden, Vóór ik In 2014 ben afgestudeerd als bewegingsagoog heb ik twee jaar maatschappelijke zorg gestudeerd en na de opleiding heb ik nog twee jaar ergotherapie gestudeerd. Tijdens deze opleidingen heb ik  de nodige kennis en ervaring opgedaan met het werken en omgaan met kinderen. Daarnaast ben ik thuis opgegroeid met een moeder die gastouder was. Hierdoor heb ik mijn hele leven kunnen zien wat het gastouderschap inhoud. Door het enthousiasme van mijn moeder kwam het op mijn pad om  het gastouderbureau op te zetten. Ik ben er van overtuigd dat Yvonne en ik elkaars kwaliteiten door en door kennen en we elkaar hierin uitstekend kunnen aanvullen.

 

Meiny

Hallo, ik ben Meiny Dunnewind en ik ben 34 jaar oud. Ik woon samen met mijn man Romke en mijn 3 kinderen Thyme & Elin en Ferre (4) in Achlum. Ik geniet ervan om samen met z’n vijven leuke dingen te doen. Ook lekker sporten en op zijn tijd met vrienden een avondje stappen doe ik graag.
 

Ik vervul een dubbele functie bij gastouderbureau Linq en BSO Musniw.

’s Morgens (vso) en ‘s middags (bso) sta ik klaar voor de kinderen op BSO Musniw als Pedagogisch medewerker en de tijd eromheen werk ik als bemiddelingsmedewerker voor Gastouderbureau Linq. Voor mij de ideale combinatie. Ik heb er erg veel zin in om jullie allemaal te ontmoeten en er samen een mooie tijd van te maken.

yvonne.jpg
foto Sjoerd Website.webp
foto meiny Website.webp
bottom of page