top of page
Een gastouder vinden in 7 stappen

Stap 1: Contact

Wat leuk! Je hebt besloten om te gaan kijken of wij een passende gastouder voor jouw gezin kunnen vinden. Dat lukt ons vast! Vul het inschrijfformulier in. Dan nemen wij snel contact met je op.

Stap 2: Kennismakingsgesprek

Natuurlijk willen wij graag weten wat jullie wensen zijn. We nemen daarom contact met jullie op voor een kennismakingsgesprek. Zo komen we hopelijk wat meer over jullie te weten zodat we een goede gastouder voor jullie kunnen vinden, die goed bij jullie past. 

Stap 3: Wij zoeken een match

Zodra we een gastouder hebben gevonden die goed bij jullie past, nemen we contact met de gastouder op en bespreken we jullie gezinssituatie. 

 

Stap 4: Kennismakingsgesprek

Wanneer we de perfecte gastouder voor je kind(eren) hebben gevonden, plannen wij samen met jou én de gastouder een kennismakingsgesprek. Dit is het moment voor jou om te kijken of het klikt met de gastouder en om al je vragen te stellen.

Stap 5: Koppelingsgesprek

Wanneer voor beide partijen 'het gevoel klopt' gaan volgt er een koppelingsgesprek. In dit gesprek bespreken we de overeenkomsten, tekenen alle partijen deze en worden de toestemmingsformulieren getekend. Nu is alles geregeld! Op de afgesproken datum zal de gastouder starten. Ook kun je nu kinderopvangtoeslag aanvragen. 

Stap 6: Start opvang en evaluatie

Je kind(eren) gaan naar hun gastouder! Na ongeveer 8 weken nemen wij telefonisch of per mail contact met je op om te horen of alles naar wens verloopt. 

bottom of page